Käyttäjäkokemukset


"On ihan huikeaa, että joku on tehnyt sovelluksen minun pääkopastani! ViaEscan tarkka ruokavalio mielestäni toimii mainiosti, sillä ruuat ovat monipuolisia, maistuvia ja ravitsemuksellisesti hyvin mietittyjä. Uskoisin että moni pystyy sitoutumaan kolmeksi viikoksi, etenkin jos halua nähdä konkreettisesti miten ravinto vaikuttaa omaan jaksamiseen, mielialaan ja kehonkoostumukseen."
Kaisa Jaakkola, hyvinvointialan yrittäjä
"Paino putosi 3,5 kg ja kaikki arvot paranivat eli paino lähti oikeasta paikasta. Tämä on ollut liiankin helppoa. Olen tottunut, että laihdutuskuureissa pitää rääkätä itseään eikä nyt ole ollut edes nälkä. Ruuat ovat olleet todella hyviä ja olo on energinen." ryhmävalmennukseen osallistunut Heli 48 v.

"Kaikin puolin mahtava ja opettavainen matka! Oivalsin, että kun ruokailee 5 kertaa päivässä ja tasaisesti pitkin päivää, energiatasokin pysyy tasaisena. Kasvisten ja hedelmien määrä oli yllätys, olen syönyt aikaisemmin niitä aivan liian vähän. Proteiinin saanti on aikaisemmin kasaantunut ainoastaan lounaalle ja illalliselle. Annoskoot tasoittuivat eli enää ei ole pientä aamupalaa ja valtavaa lounasta vaan kalorit tulevat tasaisesti." - Tuomas 27 v.

"Sovelluksesta sai helposti päivittäiset ruoka-annokset valmiiksi pureksittuna ja ne olivat maittavia ja monipuolisia. Omaa kalorinkulutusta ja saantia oli kohtuullisen helppo seurata sovelluksella. Lisäksi omat ruokailutottumukset muuttuivat melkoisesti, vaikka olin yrittänyt jo aiemmin syödä terveellisesti mm. sokerin syönti eri muodoissa romahti, kovien rasvojen käyttö romahti, proteiinin, kasviksien ja hedelmien käyttö lisääntyi merkittävästi. Työläästä kokonaisuudesta huolimatta uskon parempien tottumusten parantavan elämänlaatua ja jatkan opitulla tiellä." - Timo

"Kiitos, olo on aloitusmatkan päätteeksi parempi kuin koskaan! Matka jatkukoon " - Saila 42 v./Rosmarilla

"Loistava konsepti, helppo toteuttaa kiireisessä arjessa, herkulliset reseptit!" - Sirkku 43 v./ Yoga4U


"Paino tippui 6,5 kg aloitusmatkan aikana! Nyt puoli vuotta myöhemmin paino on tippunut yhteensä jo 12kg. “- Tuomo 39 v.

“Aloitusmatkan aikana kokonaiskolesteroliarvoni putosi melkein 2 yksikköä. Työterveyslääkäri ei ollut uskoa näin hyviä tuloksia näin lyhyessä ajassa.” – Paavo 55v.

"Pystyin vähentämään verenpainelääkitystäni (lääkärin valvonnassa) ja aion jatkaa matkaa niin, että pääsisin lääkityksestä kokonaan eroon." - Riitta 49 v.

“Oli hauskaa tehdä makumatkaa yhdessä kollegoiden kanssa. Samalla paino putosi ja huomasin ykköstyypin diabetekseni olevan paremin tasapainossa.” –Maria 45v.

"Liikunta lisääntyi huomaamatta kun aktiviteettiranneke oli kädessä." - Leena, 47 v.

”Isoin oivallukseni oli, että en olekaan syönyt niin terveellisesti kuin luulin” – Elina 48 v.

”Kiitos. Uneni on parantunut ja terveelliset välipalat ovat tulleet jäädäkseen.” – Timo 56 v.

"Huomasin, että olen syönyt aivan liian isoja annoksia. Nyt osaan koota annokseni paremmin ja muistan syödä säännöllisesti kolmen tunnin välein." – Minna 39 v.