Käyttäjäkokemukset


"Kaikin puolin mahtava ja opettavainen matka! Oivalsin, että kun ruokailee 5 kertaa päivässä ja tasaisesti pitkin päivää, energiatasokin pysyy tasaisena. Kasvisten ja hedelmien määrä oli yllätys, olen syönyt aikaisemmin niitä aivan liian vähän. Proteiinin saanti on aikaisemmin kasaantunut ainoastaan lounaalle ja illalliselleAnnoskoot tasoittuivat eli enää ei ole pientä aamupalaa ja valtavaa lounasta vaan kalorit tulevat tasaisesti." Tuomas 27v.

 

"Sovelluksesta sai helposti päivittäiset ruoka-annokset valmiiksi pureksittuna ja ne olivat maittavia ja monipuolisia. Omaa kalorinkulutusta ja saantia oli kohtuullisen helppo seurata sovelluksella. Lisäksi omat ruokailutottumukset muuttuivat melkoisesti, vaikka olin yrittänyt jo aiemmin syödä terveellisesti mm. sokerin syönti eri muodoissa romahti, kovien rasvojen käyttö romahti, proteiinin, kasviksien ja hedelmien käyttö lisääntyi merkittävästi. Työläästä kokonaisuudesta huolimatta uskon parempien tottumusten parantavan elämänlaatua ja jatkan opitulla tiellä." Timo

 

"Kiitos, olo on aloitusmatkan päätteeksi parempi kuin koskaan! Matka jatkukoon " - Saila 

"Loistava konsepti, helppo toteuttaa kiireisessä arjessa, herkulliset reseptit!" - Sirkku

"Annoskoot tulivat järkevämmiksi ja kasvisten määrä varmaan tuplaantui tällä matkalla. Lopputuloksena 21 päivässä putosi -2,3kg ja senttejä lähti kauttaaltaan koko kehosta -25,5cm. Matka jatkuu vielä kohti tavoitettani." - Katja 47 v.

"Paino tippui 6,5 kg aloitusmatkan aikana! Nyt puoli vuotta myöhemmin paino on tippunut yhteensä jo 12kg. “- Tuomo 39 v.

"Mahtavia uusia makuja ja samalla paino putoaa. Ihanaa!” -Meeri, 43 v.

Aloitusmatkan aikana kokonaiskolesteroliarvoni putosi melkein 2 yksikköä. Työterveyslääkäri ei ollut uskoa näin hyviä tuloksia näin lyhyessä ajassa.” –Paavo 55v.

"Pystyin vähentämään verenpainelääkitystäni (lääkärin valvonnassa) ja aion jatkaa matkaa niin, että pääsisin lääkityksestä kokonaan eroon." - Riitta 49 v.

Oli hauskaa tehdä makumatkaa yhdessä kollegoiden kanssa. Samalla paino putosi ja huomasin ykköstyypin diabetekseni olevan paremin tasapainossa.” –Maria 45v.

"Reseptit ja ohjeet olivat helppoja. Olen muuttanut täysin aamiaistottumukseni." - Liisa 35 v.

" Liikunta lisääntyi huomaamatta kun aktiviteettiranneke oli kädessä." - Leena, 47 v.

”Isoin oivallukseni oli, että en olekaan syönyt niin terveellisesti kuin luulin” – Elina 48 v.

"Ikinä ei ole laihduttaminen ollut näin helppoa. Ruuat tulivat kotiin toimitettuna ja kaikki oli valmiiksi mietitty." -Tuuli 46 v.

”Makean himo hävisi.” – Eeva 45 v.

”Kiitos. Uneni on parantunut ja terveelliset välipalat ovat tulleet jäädäkseen.” – Timo 56 v.

”Koin ruokien kotiintoimituksen sopivan itselleni, sillä silloin ei tullut tehtyä kaupasta impulssiostoksia.” – Anna 43 v.

"Huomasin, että olen syönyt aivan liian isoja annoksia. Nyt osaan koota annokseni paremmin ja muistan syödä säännöllisesti kolmen tunnin välein." – Minna 39 v.