Käyttäjäkokemukset


"Hämmästyttävää, että ruualla saa aikaan näin isoja muutoksia painossa näin lyhyessä ajassa. En ole aiemmin saanut samaa vaikutusta pelkällä liikunnalla."  - Tuomo 39 v.
"Teidän palvelunne on todella hyvä, samoin reseptit ja sovellus! Olo on paljon kevyempi jo näin 1,5 viikon jälkeen." -Meeri, 43 v.
"Pystyin vähentämään verenpainelääkitystäni (lääkärin valvonnassa) ja aion jatkaa matkaa niin, että pääsisin lääkityksestä kokonaan eroon." - Riitta 49 v.
"Olo on energinen eikä ollenkaan niin samea kuin aiemmin." - Liisa 35 v.
" Liikunta lisääntyi huomaamatta kun aktiviteettiranneke oli kädessä." - Leena 47 v.
”Vasta ViaEsca aloitusmatkan aikana tajusin, että en olekaan syönyt niin terveellisesti kuin luulin” – Elina 48 v.

"Ikinä ei ole laihduttaminen ollut näin helppoa." -Tuuli 46 v.
"Painoni putosi 3,5 kg 21 päivän aloitusmatkan aikana. Eikä ollut nälkä missään kohtaa. Haluan jatkaa ViaEscalla, koska painotavoitteeni ei ole vielä täyttynyt ja haluan oppia itse ymmärtämään omat haasteeni." – Janne 45 v.

”Makean himo hävisi.” – Eeva 45 v.

”Minulla on huomattavasti energisempi olo.” – Jaana 40 v.

”Kiitos. Uneni on parantunut ja terveelliset välipalat ovat tulleet jäädäkseen.” – Timo 56 v.

"Ihania uusia ruokia ja makuja. Mieskin haluaa mukaan.” – Seija 58 v.

”Koin ruokien kotiintoimituksen sopivan itselleni, sillä silloin ei tullut tehtyä kaupasta impulssiostoksia.” – Anna 43 v.

”Mitään en jäänyt kaipaamaan vaan tuntui, että sain ruuista enemmän kuin ennen.” – Harri 50 v.

”Oli ihanaa kun aivot pystyi jättämään narikkaan ja seuraamaan vaan helppoja herkullisia ohjeita ja homma toimi” – Rita 48 v.

"Huomasin, että olen syönyt aivan liian isoja annoksia. Nyt osaan koota annokseni paremmin ja muistan syödä säännöllisesti kolmen tunnin välein." – Minna 39 v.

"Painoni putosi 6 kg kevään aikana Viaesca pilottiryhmässä. Aloitusmatkan aikana muutamat ruokatottumukseni muuttuivat ja näiden avulla paino pysyi samoissa lukemissa koko kesän. Syksyllä aloitin ViaEscan uudestaan ja painoni alkoi tippua lisää." – Timo 52 v.