Miten ViaEsca toimii?Haluat syödä paremmin ja olet valmis mielenkiintoiselle makumatkalle

ViaEsca on tutustumismatka omaan kehoosi, oikein syömisen ja herkullisen ruuan maailmaan. Autamme sinua löytämään pysyvän tasapainon kalorien kulutuksen ja hyvän ruuan välillä. Palvelumme avulla luot juuri sinulle sopivan tavan syödä tasapainoisesti niin, että saavutat täysin uudenlaisen energiatason ja voit paremmin. 

1. Osta ViaEsca aloitusmatka

Osta 21 päivän aloitusmatka

Oston yhteydessä voi valita milloin aloitat aloitusmatkan ja haluatko lisämaksusta saada tarvitsemasi ruokatarvikkeet kotiintoimitettuna 1-3 viikolle aloitusmatkan aikanan. Lisäksi voit valita haluamasi Polar-aktiivisuus- tai fitnessmittarin. Jos sinulla on jo jokin Polarin mittari, voit käyttää sitä palvelussamme. Muiden valmistajien mittareita palvelumme ei tue tällä hetkellä. Mutta voit käyttää palvelua merkitsemällä kokonaiskalorin kulutuksesi sovellukseemme käsin.

2. Oston jälkeen toimitamme sinulle Polar-aktiivisuus-/fitnessmittarin.

Muutaman päivän kuluttua tilauksesta sinulle toimitetaan tilaamasi Polar-mittarin, jonka saat käyttöösi aloitusmatkan ajaksi. Sen avulla voit seurata päivittäistä kalorin kulutustasi.

Miten otan Polar Flow palvelun käyttöön ja liitän sen ViaEscaan?

 1. Ota mittari käyttöösi laitteen mukana tulevien käyttöönotto-ohjeiden mukaan. Lisätietoja löydät Polar-tukisivustolta
 2. Rekisteröi käyttäjätili Polar Flow-palvelussa

  3. Lataa ViaEsca mobiilisovellus

  1. Lataa Polar Flow -mobiilisovellus puhelimeesi
  2. Linkitä Polar Flow tilisi ViaEsca mobiilisovelluksessa valitsemalla Oma Profiili > Linkitä mittari
  3. Anna ViaEsca -sovelluksen ohjeiden mukaan Polar Flow rekisteröintiin käyttämäsi sähköpostiosoite ja paina linkitä-painiketta.
  4. Tämän jälkeen saat sähköpostiviestin, jolla vahvistat linkityksen ja aktiivisuustietosi siirtyvät Polar Flow -palvelusta suoraan ViaEsca sovellukseen aina, kun synkronisoit mittarin tiedot Polar Flow -palveluun.

  Säädämme seuraavan viikon ruokakassit ja reseptit vastaamaan tarvitsemiesi kalorien määrää sekä omaa painonhallintatavoitetta vastaavaksi. Muistathan myös itse päivittää painosi säännöllisesti ViaEsca sovelluksessa.

  4. Käy kaupassa tai jos olet tilannut ruokakassin niin saat ruuat kotiintoimitettuna

  Aloitusmatka alkaa aina keskiviikkoisin eli muistathan käydä viimeistään edellisenä päivänä eli aloituspäivää edeltävänä päivänä ruokakaupassa. Tarvitsemasi ostoslistan löydät ViaEsca sovelluksesta kohdasta Ruoka > Ostoskassit.

  Jos olet tilannut lisämaksulliset kotiintoimitetut ruokakassit niin kanssasi sovitaan toimitusajasta ja saat ruokatarvikkeet kotiintoimittuna.

  5. Nauti päiväohjelman mukaisista ruuista ja löydä itsellesi sopiva tapa syödä tasapainoisesti

  Löydät ViaEsca mobiilisovelluksesta sinulle räätälöidyn päiväohjelman joka sisältää ohjeet ja reseptit päivän jokaiselle aterialle. Pyri nauttimaan päivän kaikki 5 ateriaa säännöllisesti n. 3 tunnin välein.

  Jos syöt tai juot jotain muuta kuin päiväohjelmassasi on ohjeistettu ja korvaat sen jollain muulla niin merkitse ylimääräiset kalorit tai korvaa ViaEsca ateria ilmoittamalla mitä söit ViaEsca sovelluksessa.

  Näin ViaEsca pystyy huomioimaan tiedot henkilökohtaisen kaloritasapainosi laskennassa.

  6. Tunne kuinka voit paremmin ja miten sinun kehosi toimii kun syöt hyvää ruokaa oikein

  21 päivää auttaa oppimaan pois vanhasta ja saavuttamaan olotilan joka toimii motivaattorina pysyvään muutokseen. Aloitusmatkan aikana huomaat, miten terveellinen ja säännöllinen ruokarytmi opettaa sinut syömään vain sen mitä kulutat ja auttaa sinua saavuttamaan uuden energiatason.

  Jos olet asettanut itsellesi painonhallintatavoitteen niin ViaEsca auttaa sinua saavuttamaan sen terveellisesti. Lisäksi opit tekemään herkullista ja terveellistä ruokaa helposti sekä opit kehosi ja liikunnan/aktiivisuuden vaikutuksen omaan kalorien kulutukseesi.

  7. ViaEscan jatkomatkan ostamalla voit jatkaa ViaEsca sovelluksen käyttöä myös 21 päivän aloitusmatkan jälkeen

  ViaEscan jatkomatka auttaa sinua 21 päivän jälkeen seuraamaan kaloritasapainoa ja inspiroitumaan syömään hyvin uusilla resepteillä ja ohjeilla. Halutessasi voit vaihtaa ruokavaliota ja kokeilla esim. gluteenitonta tai kasvisruokavaliota. Lisäksi ViaEsca tukee sinua, oman motivaation ja kiinnostuksesi mukaan, jatkamaan kehittymistä kohti pysyvää muutosta.