Miten ViaEsca toimii?Haluat syödä paremmin ja olet valmis mielenkiintoiselle makumatkalle

ViaEsca on tutustumismatka omaan kehoosi, oikein syömisen ja herkullisen ruuan maailmaan. Autamme sinua löytämään pysyvän tasapainon kalorien kulutuksen ja hyvän ruuan välillä. Palvelumme avulla luot juuri sinulle sopivan tavan syödä tasapainoisesti niin, että saavutat täysin uudenlaisen energiatason ja voit paremmin. 

1. Osta ViaEsca aloitusmatka

Osta 21 päivän aloitusmatka

Palvelumme koostuu aktiivisuusmittarista ja mobiilisovelluksesta. Oston yhteydessä voi valita milloin aloitat aloitusmatkan ja tarvitsetko aktiivisuusmittarin. Jos sinulla on jo jokin Polarin, Garminin tai Fitbitin aktiivisuusmittari, voit käyttää sitä palvelussamme. 

2. Oston jälkeen toimitamme sinulle valitsemasi aktiivisuus-/fitnessmittarin.

Muutaman päivän kuluttua tilauksesta sinulle toimitetaan tilaamasi mittari, jonka avulla voit seurata päivittäistä kalorin kulutustasi.

Miten otan palvelun käyttöön?

  1. Ota mittari käyttöösi laitteen mukana tulevien käyttöönotto-ohjeiden mukaan. Lisätietoja löydät palveluntarjoajien esim. Polar-tukisivustolta
  2. Lataa ViaEsca-sovellus Apple Storesta tai Google Play -kaupasta
  3. Lataa käyttämäsi aktiivisuusmittarin synkronointiin vaadittu sovellus (Garmin Connect / Fitbit app / Polar Flow)
  4. Linkitä ViaEsca ja käyttämäsi aktiivisuusmittari ViaEsca-sovelluksen Asetukset-valikosta kohdasta "Linkitä aktiivisuusranneke".
  5. Luo bluetooth-yhteys puhelimesi ja mittarin välille. Näin tietosi päivittyvät jatkossa puhelimeesi bluetoothin avulla.
  6. Nyt voit seurata aktiivisuuttasi ViaEsca-sovelluksella.

3. Käy kaupassa tai tilaa verkkokaupasta niin saat ruuat kotiintoimitettuna

Aloitusmatka aloituspäivän voit itse määrittää. Muistathan käydä viimeistään edellisenä päivänä eli aloituspäivää edeltävänä päivänä ruokakaupassa. Tarvitsemasi ostoslistan voit luoda haluamallesi päiville ViaEsca sovelluksesta kohdasta Ateriat > Ostoslistat.

Voit hyödyntää eri toimijoiden ruuanverkkokauppoja (esim. Foodie, K-Ruoka, Kauppahalli24) ja saat ruokatarvikkeet kotiintoimitettuna. 

4. Nauti päiväohjelman mukaisista ruuista ja löydä itsellesi sopiva tapa syödä tasapainoisesti

Löydät ViaEsca mobiilisovelluksesta sinulle räätälöidyn päiväohjelman joka sisältää ohjeet ja reseptit päivän jokaiselle aterialle. Pyri nauttimaan päivän kaikki 5 ateriaa säännöllisesti n. 3 tunnin välein.

Jos syöt tai juot jotain muuta kuin päiväohjelmassasi on ohjeistettu ja korvaat sen jollain muulla niin merkitse ylimääräiset kalorit tai korvaa ViaEsca ateria ilmoittamalla mitä söit sovelluksessa. Muistathan päivittää painosi säännöllisesti sovelluksessa.

Näin ViaEsca pystyy huomioimaan tiedot henkilökohtaisen kaloritasapainosi laskennassa.

5. Tunne kuinka voit paremmin ja miten sinun kehosi toimii kun syöt hyvää ruokaa oikein

21 päivää auttaa oppimaan pois vanhasta ja saavuttamaan olotilan joka toimii motivaattorina pysyvään muutokseen. Aloitusmatkan aikana huomaat, miten terveellinen ja säännöllinen ruokarytmi opettaa sinut syömään vain sen mitä kulutat ja auttaa sinua saavuttamaan uuden energiatason.

Jos olet asettanut itsellesi painonhallintatavoitteen niin ViaEsca auttaa sinua saavuttamaan sen terveellisesti. Lisäksi opit tekemään herkullista ja terveellistä ruokaa helposti sekä opit kehosi ja liikunnan/aktiivisuuden vaikutuksen omaan kalorien kulutukseesi.

6. ViaEscan Jatkomatkan ostamalla voit jatkaa ViaEsca sovelluksen käyttöä myös 21 päivän aloitusmatkan jälkeen

ViaEscan Jatkomatka auttaa sinua 21 päivän jälkeen seuraamaan kaloritasapainoa ja inspiroitumaan syömään hyvin uusilla resepteillä ja ohjeilla. Halutessasi voit vaihtaa ruokavaliota ja kokeilla esim. gluteenitonta tai kasvisruokavaliota. Lisäksi ViaEsca tukee sinua, oman motivaation ja kiinnostuksesi mukaan, jatkamaan kehittymistä kohti pysyvää muutosta.