Ruokafilosofiamme


Elämä ja ruoka, niistä pitää nauttia

ViaEsca, tie ravintoon, vie sinut matkalle kohti tasapainoista oloa. 21 päivän aikana tunnet kuinka oikein syöminen nostaa energiasi uudelle tasolle, opit oikean ruokailurytmin sekä löydät sinulle sopivan annoskoon. Saat myös ruokavalioosi uusia makunautintoja ja tietoisuutesi oikein syömisestä kasvaa. Aloitusmatkan aikana lisääntynyt energia ja ymmärrys omasta kehosta ovat edellytyksenä pysyvälle muutokselle.

ViaEsca -ateriat on suunniteltu tukemaan hyvinvointia ja terveyttä, unohtamatta hyvää makua. Aterioiden suunnittelussa on huomioitu viralliset ravintosuositukset, joskaan niitä ei toteuteta orjallisen ahtaasti. Saat ViaEsca -aterioista tarvitsemasi ravintoaineet ja samalla tutustut uusiin ruokiin ja makuihin. Reseptit ja aterioiden valmistaminen on tehty mahdollisimman helpoksi ja ymmärrettäväksi.

Viisi ateriaa päivässä

ViaEsca ohjaa sinut syömään päivittäin viisi monipuolisesti koostettua ateriaa. Säännöllinen ruokailurytmi tukee verensokerin hallintaa ja hormonitasapainoa. Tasainen verensokeri auttaa sinua pysymään energisenä koko päivän. 

Terveellinen ja tasapainoinen ruokavalio

Aterioiden glykeeminen kuorma, eli sen vaikutus verensokeriin, on suunniteltu tukemaan painonhallintaa ja verensokerin tasaista nousua. Kasvikset, hedelmät ja marjat ovat terveellisen ja tasapainoisen ruokavalion perusta. Niitä saat ViaEsca –aterioista päivittäin runsaasti, reilusti yli suositusten.

Painonhallintaa

Mikäli tavoitteenasi on painonpudotus, suunnittelemme sinulle sitä varten kalorimäärältään omaa kulutustasi pienemmän päiväohjelman. Voit siitä huolimatta syödä hyvin ja energiatasosi pysyy korkeana, vaikka oletettava painonpudotus on 0,5-1 kg viikkotasolla.

Valinnan vapautta

Koska elämästä pitää nauttia, sinulle räätälöityjen hyvien ruokien lisäksi, olemme jättäneet jokaiselle viikolle 500 vapaata nautiskelukaloria. Voit käyttää ne sinulle nautintoa tuottaviin ruokiin tai juomiin. Vaikkapa 3-4 täyteläiseen maitokahviin tai neljään viinilasilliseen, muutamaan juustopalaan tai suklaakonvehtiin. Näidenkin jälkeen ViaEsca -aterioista saatava energia noudattaa juuri sinun tarpeitasi ja toiveitasi. Kun olet oivaltanut perusasioiden- ruokailurytmin, annoskoon ja aterioiden koostamisen- merkityksen, huomaat nautinnoille olevan tilaa perusarjessasikin. 

Tervetuloa matkalle kohti energisempää oloa!

ViaEsca -tiimi