ViaEsca mobiilisovellusViaEscan mobiilisovellus auttaa sinua tutustumismatkalla omaan kehoosi, oikein syömisen ja herkullisen ruuan maailmaan

ViaEsca mobiilisovellus on osa ViaEsca palvelua, joka tukee sinua matkalla kohti pysyvää tasapainoista syömistä. Tasapainoinen syöminen nostaa päivittäisen energiasi uudelle tasolle ja tukee painonhallintaa sekä terveyttäsi. ViaEsca sovellus kasvattaa tietoisuuttasi ja ymmärrystäsi syömisestä ja ravinnosta niin, että ymmärrät eri asioiden vaikutuksen kehoosi ja löydät sinulle sopivan tavan saavuttaa pysyvän tasapainon. Sovellus neuvoo ja kannustaa sinua oman käyttäytymisesi ja painonhallintatavoitteidesi perusteella. 

ViaEsca sovellus auttaa sinua löytämään tasapainon kalorien kulutuksen ja kalorien saannin välillä, oikean ruokailurytmin, oikeat annoskoot ja rakentamaan ravintoaineiden suhteen tasapainoisen päivittäisen ateriakokonaisuuden

Voit liittää ViaEsca sovellukseen ViaEsca palvelun kautta saamasi Polar aktiivisuusrannekkeen ja sovelluksesta voit seurata mm. oman kehosi ja päivittäisen aktiivisuuden ja urheilun vaikutusta kalorien kulutukseen, ruuan ja juomien kalori- ja ravitsemustasapainoa, unen laatua ja määrää sekä edellä mainittujen asioiden suhdetta toisiinsa.

ViaEsca sovelluksen avulla voit selata sinulle räätälöidyn ruokavalion mukaisia helposti valmistettavia, herkullisia ja terveellisiä reseptejä sekä tulostaa ostoslistoja. Voit myös rakentaa oman reseptipankin suosikkiresepteistäsi. 

Lataa ViaEsca sovellus

ViaEsca sovellus on nyt ladattavissa Applen AppStoresta ja Googlen Play Storesta.

Lataa ViaEsca sovellus AppStorestaLataa ViaEsca sovellus Google Play Storesta 

ViaEsca sovelluksen lataaminen on maksutonta ja applikaation käyttö sisältyy ostamaasi ViaEsca aloitusmatkaan tai ViaEsca jatkomatkaan. Sovelluksen käyttö edellyttää, että sinulla on voimassa oleva tilaus ViaEsca aloitusmatkasta tai jatkomatkasta.