ViaEsca mobiilisovellus


ViaEsca mobiilisovellus
ViaEscan mobiilisovellus auttaa sinua tutustumismatkalla omaan kehoosi, oikein syömisen ja herkullisen ruuan maailmaan

ViaEsca mobiilisovellus on osa ViaEsca palvelua, joka tukee sinua matkalla kohti pysyvää tasapainoista syömistä. Tasapainoinen syöminen nostaa päivittäisen energiasi uudelle tasolle ja tukee painonhallintaa sekä terveyttäsi. ViaEsca sovellus kasvattaa tietoisuuttasi ja ymmärrystäsi syömisestä ja ravinnosta niin, että ymmärrät eri asioiden vaikutuksen kehoosi ja löydät sinulle sopivan tavan saavuttaa pysyvän tasapainon. Sovellus neuvoo ja kannustaa sinua oman käyttäytymisesi ja painonhallintatavoitteidesi perusteella. 

ViaEsca sovellus auttaa sinua löytämään tasapainon kalorien kulutuksen ja kalorien saannin välillä, säilyttämään tasaisen verensokerin, oikeat annoskoot ja rakentamaan ravintoaineiden suhteen tasapainoisen päivittäisen ateriakokonaisuuden.

Voit liittää ViaEsca sovellukseen Polarin/Garminin/Fitbitin aktiivisuusrannekkeen ja sovelluksesta voit seurata mm. oman kehosi ja päivittäisen aktiivisuuden ja liikunnan vaikutusta kalorien kulutukseen, ruuan ja juomien kalori- ja ravitsemustasapainoa sekä edellä mainittujen asioiden suhdetta toisiinsa. Lisäksi näet unen määrän.

ViaEsca sovelluksen avulla voit selata sinulle räätälöidyn ruokavalion mukaisia helposti valmistettavia, herkullisia ja terveellisiä reseptejä sekä tulostaa ostoslistoja. Ruokien kuten päivällisten tekeminen on helppoa myös koko perheelle hyödyntämällä ateriakerrointa. Lisäksi voi vaihtaa aterioita, muokata reseptiä vaihtamalla raaka-aineita tai poistaa aterian ruokaohjelmastasi. Voit myös merkitä aterioita suosikeiksi, jotta löydät ne kätevästi. 

Lataa ViaEsca sovellus

ViaEsca sovellus on nyt ladattavissa Applen AppStoresta ja Googlen Play Storesta. Palvelu toimii Android ja IOS -puhelimilla.

Lataa ViaEsca sovellus AppStorestaLataa ViaEsca sovellus Google Play Storesta 

ViaEsca sovelluksen lataaminen on maksutonta ja applikaation käyttö sisältyy ostamaasi ViaEsca aloitusmatkaan tai ViaEsca jatkomatkaan. Sovelluksen käyttö edellyttää, että sinulla on voimassa oleva tilaus ViaEsca aloitusmatkasta tai jatkomatkasta.