Yrityksille


ViaEsca ryhmävalmennus on suunnattu yrityksille, jotka haluavat tukea henkilöstönsä hyvinvointia. Valmennuksella on saatu aikaan loistavia tuloksia. Valmennukseen osallistuvien ihmisten paino on pudonnut pysyvästi ja muun muassa kolesteroliarvot ovat parantuneet.

Valmennus on jokaiselle yksilölle räätälöity kunkin lähtötilanteen ja tavoitteen mukaan. Samalla se on myös positiivinen tapa rakentaa yhteenkuuluvuutta ja tuoda lisää energiaa yhdessä tekemällä ja kollegoita tsemppaamalla.

Valmennuksella on suora vaikutus sairauspoissaoloihin. Ylipaino ja lihavuus, sekä niistä johtuvat sairaudet ovat suurin yksittäinen sairauspoissaolojen aiheuttaja. Painonhallinnan kannalta on oleellista muuttaa ruokailutottumuksia tukemaan kunkin yksilön elämäntilannetta.

ViaEsca ryhmävalmennus on rakennettu noin 5-10 ihmiselle, jotka haluavat muuttaa ruokailutottumuksiaan paremmiksi.

Valmennuksen rakenne:

- etätehtävä n 10 min

- aloitusluento ja kehonkoostumusmittaukset noin 1,5 h

- 21 päivän aloitusmatka sis. etäryhmävalmennus

- loppuluento kehonkoostumusmittaukset ja tulosten purku noin 1,5 h

Kukin yksilö voi jatkaa muutosprosessia aloitusmatkan jälkeen omatoimisesti ViaEsca sovelluksen avulla kohti pysyvää muutosta.

Ryhmävalmennuksen hinta on 1 500€/ryhmä + 50€/henkilö. (ei sis. ruokia)

(Suosittelemme että kukin osallistuja maksaa itse 50€. Näin saadaan parempi sitoutuminen muutokseen ja varmistetaan tulokset, joilla on liiketaloudellista merkitystä yritykselle.)

Ota yhteyttä ja kysy lisää.

info@viaesca.com