ViaEsca - Tie ruokaan


ViaEsca on latinaa ja tarkoittaa tie ruokaan. ViaEsca on tutustumismatka omaan kehoosi, oikein syömisen ja herkullisen ruuan maailmaan.

Autamme sinua löytämään pysyvän tasapainon kalorien kulutuksen ja hyvän ruuan välillä. Palvelumme avulla luot juuri sinulle sopivan tavan syödä tasapainoisesti niin, että saavutat täysin uudenlaisen energiatason ja voit paremmin. 

ViaEscan matkalla opit

 1. Sinun kehosi kulutukselle sopivan kaloritasapainon, syöt vain sen mitä kulutat
 2. Oikean ruokailurytmin niin, että verensokerisi pysyy tasaisena koko päivän
 3. Inspiroidut laittamaan hyvää, tasapainoista ja terveellistä ruokaa
 4. Löytämään sopivan suhteen arki- ja juhlasyömisen välillä
 5. Nauttimaan syömisestä ja juomisesta niin että se antaa sinulle enemmän energiaa

Kenelle ViaEsca on tarkoitettu

ViaEsca on tarkoitettu kaikille niille, jotka haluavat saavuttaa energisemmän ja tasapainoisemman olon syömällä paremmin, sekä ihmisille jotka haluavat  pudottaa painoa ja saavuttaa pysyvän painonhallinnan mahdollisimman helposti.  Sinun ei tarvitse luopua mistään vaan sinun pitää ymmärtää oman kehosi kalorikulutus sekä säätää syömistäsi ja juomistasi siihen sopivaksi.

Mihin ViaEscan toiminta perustuu

 1. Pysyvä painonhallinta saavutetaan vain syömällä ja juomalla tasapainoisesti niin että kaloreita kuluu saman verran kuin niitä nautitaan.
 2. ViaEscan 21 päivän aloitusmatkan aikana pääset uudelle energiatasolle ja painosi putoaa, jos niin haluat. Muutos kehossa ja ymmärrys syömisestä kasvaa niin, että saat motivaation sekä keinot tehdä pysyvä muutos.
 3. ViaEsca on helppo toteuttaa. Sovellus, joka auttaa sinua ymmärtämään miten saavuttaa kaloritasapaino. Helpot herkulliset koko päivän menut. Halutessasi saat kaikki sinun päiväohjelmiesi mukaiset ruoka-aineet kotiin kuljetettuina.
 4. Kaksivaiheinen pysyvän muutoksen valmennus. 21 päivän aloitusmatka, jonka aikana opit pois vanhasta ja opit perustaidot. Tämän lisäksi pysyvän muutoksen valmennus, jonka aikana uudet ruokailutottumuksesi vahvistuvat ja ymmärryksesi kasvaa.

21 päivän aloitusmatka

Matkasi energisempään ja terveellisempään elämään alkaa 21 päivän helpolla ja herkullisella matkalla, jonka aikana:

 • Saavutat uuden energiatason
 • Laihdut, jos se on tavoitteesi
 • Opit kehosi ja liikunnan/aktiivisuuden vaikutukset omaan kalorien kulutukseesi
 • Opit oikean ruokailurytmin ja annoskoot sekä syömään vain sen mitä kulutat
 • Opit tekemään herkullista ja terveellistä ruokaa helposti 

Pysyvä muutos

21 päivää auttaa oppimaan pois vanhasta ja saavuttamaan olotilan joka toimii motivaattorina pysyvään muutokseen. Samalla saat perustiedot miten helposti voit syödä tasapainoisesti.

21 päivän jälkeen ViaEscan sovellus auttaa sinua seuraamaan kaloritasapainoa ja inspiroitumaan syömään hyvin uusilla resepteillä ja ohjeilla. Lisäksi ViaEsca tukee sinua, oman motivaation ja kiinnostuksesi mukaan, jatkamaan kehittymistä kohti pysyvää muutosta.